top of page

instructiefilm laten maken

Instructiefilm laten maken

Ruim 25 jaar ervaring met het maken van televisieprogramma´s, bedrijfsvideo's en instructiefilms

 

Televisie

Ik heb allerlei verschillende soorten programma's gemaakt. Mijn specialisatie is human interest, documentaire en persoonlijke reportages. Veel van de vaardigheden die ik bij televisie maken heb geleerd pas ik ook toe bij mijn bedrijfsvideo´s

Instructiefilm

Wilt u een instructiefilm laten maken? Ik benader een instructiefilm vaak zoals een televisieprogramma. Ik kies een persoonlijke invalshoek. Het gaat mij niet om het overbrengen van alleen maar informatie. Video leent zich bij uitstek voor emoties, voor beelden die kunnen zeggen wat woorden niet kunnen.


Ervaring en vakkennis

Na eerst een jaar of 7 gewerkt te hebben bij diverse videoproductiebedrijven, ben ik via een korte stop bij de regionale omroep terechtgekomen in Hilversum, waar ik bij veel verschillende productiehuizen heb gewerkt, waarna ik voor langere tijd in vaste dienst heb gewerkt bij KRO. Vanaf 2008 heb ik me gevestigd als zelfstandig ondernemer. Sindsdien wissel ik bedrijfsvideo´s, videoproducties voor instellingen en instructiefilms af met televisieprogramma's.

Al deze ervaring en vakkennis zet ik in om uw instructiefilm maximale zeggingskracht te geven.

bottom of page